• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
E-Motion
E-Motion €28,50

E-Motion


Bevat 15 emoties in 4 verschillende situaites
Leert kinderen hun gevoelens te herkennen en te benoemen
€28,50
Bestelnummer: 89640
Inhoud: 15 gekleurde kaartensets met elk 1 emotiekaart en 4 situatiekaarten, totaal 75 beeldkaarten, formaat 90 x 90 mm. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Informatie

Vreugde, woede, nieuwsgierigheid, droefheid...

Waarom trekt een kind zo’n gezicht? Wat zijn de reden voor zijn gezichtsuitdruk, welke gevoelens schuilen er achter?

Sterke gevoelens zijn in het alledaagse leven van een kind overal aanwezig. Gevoelens hebben een oorzaak en deze oorzaak te begrijpen is een belangrijke basis om het denken en handelen van andere mensen te begrijpen. Met het voorliggende beeldmateriaal leren de kinderen de verschillende oorzaken van vijftien gevoelens kennen en begrijpen. De kaarten dienen hierbij als aanleiding voor een gesprek.

Er zijn 15 emotiekaarten waarbij telkens vier situatiekaarten behoren. De complexiteit van de afgebeelde situaties op de situatiekaarten varieert zodat er verschillende vrijheidsgraden bij het vrij spreken gegeven zijn. De kinderen worden ondersteund hun eigen gevoelens en die van andere in het alledaagse leven beter waar te nemen, uitdrukking te geven en met gevoelens om te gaan. Naast de talige competentie wordt ook de sociaal-emotionele competentie van peuters en kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool gestimuleerd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »