• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
LaxVox slang WIT, 25 meter op rol
LaxVox slang WIT, 25 meter op rol €157,50

LaxVox slang WIT, 25 meter op rol


LaxVox siliconen slang 9 x 12 mm
De beste slang voor de LaxVox oefenmethode
Geleverd op stukjes van 35 cm en op lengten van 5, 10 en 25 meter
€157,50
Bestelnummer: 89308
Inhoud: LaxVox slang WIT, 25 meter aan 1 stuk op rol.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Wenst u de ORANJE versie (prijs is gelijk) van de slang te ontvangen, geef dit dan even aan bij het bestelproces in het veld opmerkingen!

De beste slang voor de LaxVox oefenmethode voor professionele stemgebruikers
In het voorjaar van 2012 kwamen wij in contact met de eindredactrice van het NVZ-Bulletin van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen. Van de KNO-afdeling van het UMC Utrecht had zij vernomen van de LaxVox methode als oefenmethode om stemgeving te optimaliseren. Voor deze methode is een glas of flesje nodig met een beetje lauwwarm water en een stukje slang. Een slangetje uit Amerika kost kapitalen en een goedkoop plastic slangetje is te hard, niet altijd gifvrij, niet flexibel genoeg en niet prettig in de mond.

Oorspronkelijk was de LaxVox methode bedoeld om het biomechanische proces van fonatie bij stempatiënten te veranderen. Stempatiënten hebben immers veelal een verkeerd stemgebruik. Na het artikel in het NVZ-Bulletin in maart 2012 is de Lax Vox methode een begrip geworden onder logopedisten en zangleraren en wordt de siliconen slang toegepast op scholen, universiteiten, ziekenhuizen en natuurlijk in menig logopediepraktijk in Nederland en Vlaanderen. Op YouTube is inmiddels een aantal filmpjes te vinden over de LaxVox methode.

De LaxVox slangen worden geleverd op stukjes van 35 cm en op lengten van 5, 10, 25 en 50 meter. De siliconen slang heeft een FDA-(food)-keur, is voor levensmiddelen geschikt en daarom ook met en gerust hart toe te passen voor de LaxVox methode. Inwendige diameter: 9 mm Uitwendige diameter: 12 mm Temperatuurbereik: - 60 tot + 180 °C. ( pieken tot + 200 °C. ) Norm: DIN ISO 3302-1 en FDA CFR Par. 177.2600 / BGVV Hardheid: 60 +/- 5 ° Shore A.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »