> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Ademspelkaarten

Kinderen leren spelenderwijs hun eigen ademhaling te onderzoeken. Ze ervaren wat gedachten, beweging, aanraking en zintuiglijke prikkels doen met het ritme van de adem, zonder die te sturen of te veranderen. De ademspelletjes zijn leuk om te doen, herstellen de energiebalans en vergroten het concentratievermogen.
Je kunt een kaart trekken of er een uitkiezen op het moment dat er behoefte aan is. Begin het ademspel altijd met het Beginkaartje ter voorbereiding op de oefening en eindig met het Eindekaartje, zodat het duidelijk is dat het ademspel is afgelopen. De vragen op het kaartje helpen om te ontdekken hoe de adem in je lichaam is. Ze kunnen (ook) na afloop besproken worden. Je kunt zo veel ademspelletjes doen als je prettig vindt. De suggesties op de ademspelkaarten zijn niet de enige manier waarop de oefeningen kunnen worden gedaan. Laat je fantasie de vrije loop en speel met je adem.
Inhoud 50 Speelkaarten (formaat 90 x 90 mm) in kartonnen doos met toelichting.
Onderwerpen Basisvaardigheden, Ergotherapie, Logopedie, Motoriek, Psychomotoriek
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Media/materialen Handelingsgericht materiaal, Spellen
Bestelnummer 89158

Tips, suggesties, adviezen

€ 19,95 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Novafon

Novafon

€ 249,00 (incl. 21% BTW)
Houten blaasspel

Houten blaasspel

€ 14,80 (incl. 21% BTW)