• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Geluidenlotto
Geluidenlotto €57,80

Geluidenlotto


Spel voor het aandachtig luisteren
Kan zowel individueel alsook in een groep gespeeld worden
€57,80
Bestelnummer: 89583
Inhoud: 1 audio-CD met de opname van 48 geluiden uit de omgeving gepresenteerd in 6 verschillende reeksen. 6 Kaarten met illustraties. Iedere kaart stelt een tafereel uit het dagelijks leven voor; de keuken, het bos, het strand, het park, de straat en de tuin. Bij iedere kaart horen 8 geluidsfragmenten. Inclusief 60 plastic fiches en handleiding. Verpakt in een kartonnen doos. Vanaf 4 jaar.
Informatie

Met dit spel leren kinderen geluiden herkennen en benoemen in hun specifieke omgeving

Pedagogische doelstellingen: • Bevorderen van het (aandachtig) luisteren. • Naar een geluid luisteren en dat geluid kunnen koppelen aan een illustratie. • Gebruik van (eenvoudige) woorden. • Zich uitdrukken en een gesprek voeren om zijn mening te kennen te geven. • Bevorderen van de dialoog.

CD Track 1: De geluiden zijn in 8 groepen verdeeld; één groep stemt overeen met één kaart. Track 2 t/m 6: de 48 geluiden zijn 5 keer weergegeven in andere volgordes. Pedagogische methode Dit spel kan gebruikt worden in het kader van sensoriële activiteiten, gebaseerd op het luisteren naar en het observeren van de omgeving. Het verfijnt het vermogen om geluiden te onderscheiden en is geschikt voor het bijbrengen van de basis van de taal.

Het spel berust op de regels van het lottospel. Het kind krijgt een geluid te horen, moet herkennen op welke kaart het thuishoort en legt vervolgens een fiche op de overeenkomstige illustratie. Voordat met het spel wordt begonnen, is het raadzaam om de kinderen vertrouwd te maken met de inhoud van de kaarten. De illustraties kunnen leiden tot verschillende gesprekjes. De eenvoudige herkenning: De geluidenreeks wordt beperkt tot acht geluiden die met één kaart overeenstemmen. Het spel biedt dus slechts acht keuzemogelijkheden. De complexe herkenning: De 48 door elkaar gehaalde geluiden moeten worden herkend op de 6 kaarten die tegelijk worden ingezet.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »