• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Suus & Luuk boek: HERFST
Suus & Luuk boek: HERFST €119,95

Suus & Luuk boek: HERFST


Ruime variatie aan werkvormen
Spraak- en taalontwikkeling stimuleren
Luisteren, praten, denken en doen
€119,95
Bestelnummer: 89062
Inhoud: Herfstboek 224 pagina`s, formaat A4,. In duurzame ringband.
Informatie

In deze kleurrijke map vol inspirerende tekeningen en een ruime variatie aan werkvormen neemt de tweeling Suus en Luuk je mee door het thema Herfst

De vrolijke tweeling Suus en Luuk nemen je aan de hand mee door taalland. Dit themaboek biedt een breed scala aan oefenmogelijkheden op alle taalgebieden rondom het thema Herfst. Aan bod komen onder meer: Herfst, dierendag, Halloween en Sint Maarten.

Spelenderwijs wordt een beroep gedaan op luisteren, praten, denken en doen met als doel de spraak- en taalontwikkeling te stimuleren. Ook vindt u in dit themaboek het hoofdstuk rondom luistervaardigheden en auditief geheugen. De Suus en Luuk themaboeken bieden vrolijk en communicatief uitdagend materiaal waar je voorlopig nog niet op uitgekeken bent.

De Suus en Luuk themaboeken zijn gemaakt door logopedisten en direct inzetbaar voor iedereen die met taal bezig is of wil zijn. Door zijn vorm, uitgebreide mogelijkheden en praktische bruikbaarheid is dit themaboek voor een brede doelgroep inzetbaar. Het themaboek kan zowel in de individuele setting als de groepssetting ingezet worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »