• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Sudoku-Puzzels
Sudoku-Puzzels €34,80

Sudoku-Puzzels


4 puzzels
Gebruiksvoorwerpen, hoeveelheden
Elke puzzel bestaat uit 9 delen
Voor jong en oud
€34,80
Bestelnummer: 70019
Inhoud: 4 sudoku-puzzels in de thema’s gebruiksvoorwerpen, hoeveelheden, voorzetsels en grafische verschillen, 1 speluitleg. Verpakt in een kartonnen opbergdoos. Voor 1-4 spelers vanaf 5 jaar.
Informatie

Voor diegene die graag alleen of in een groep sudoku’s maken

Dat kunnen kinderen en jongeren zijn, maar natuurlijk ook volwassenen en in het bijzonder senioren die mentaal fit willen blijven. In tegenstelling tot een normale sudoku, waarbij de oplossing in een sudoku-schema wordt genoteerd, bestaan de sudoku-puzzels uit stevig karton, zijn ze over de tafel te schuiven en ondervinden ze nauwelijks slijtage. Daardoor vormen ze vele jaren lang een slimme spelbegeleider voor mensen die graag aan denksport doen.

Elke sudoku-puzzel bestaat uit 9 delen. Op elk deel zijn horizontaal en verticaal vier verschillende objecten afgebeeld. Doel van het spel is om de negen delen in een 3x3 kwadrant te ordenen zo dat elk object in elk deel en in elke kolom slechts 1 keer voorkomt, net als bij de klassieke sudoku. Het oplossen is moeilijker dan men denkt en lukt zelden meteen. Het geeft daarom bijzonder veel plezier om de puzzel in groepen van 2-4 speldeelnemers op te lossen. Daarbij komt er dan naast het zuivere oplossen van de puzzel een veelheid aan communicatieve processen aan bod die de spraakcompetentie duurzaam beïnvloeden.

Op de achterkant van de sudoku-puzzels zijn steeds 4 delen gemarkeerd die samen een zeer eenvoudig 2x2 kwadrant kunnen vormen. Deze eenvoudige variatie is bedacht voor mensen die door het oplossen van negen delen overvraagd worden. De speldeelnemers versterken hun algemene denk- en combineervaardigheden, hun concentratie en doorzettingsvermogen. Daarmee zijn deze sudoku-puzzels niet alleen een vrolijk tijdverdrijf, maar ook een zinvolle training voor een toename van belangrijke mentale basisprestaties. En dat geldt voor alle mensen, ongeacht leeftijd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »