Waar leven de dieren?

* Spel over de leefomgeving van verschillende dieren
* Associatiespel
* Verwoorden
Associatiespel waarbij geleerd wordt waar dieren leven: op de boerderij, in de jungle, in de woestijn, op de Noord- of Zuidpool of onder water.

Leg de 5 zeshoekige kaarten met de verschillende leefomgevingen van de dieren met de afbeelding naar boven. Verdeel de andere kaartjes met de afbeeldingen van de dieren over de spelers. Iedere speler gooit om de beurt met de dobbelsteen en afhankelijk van de leefomgeving die op de dobbelsteen verschijnt, legt hij/zij een van zijn/haar kaartjes bij de juiste zeshoekige kaart. Als er geen dier meer is die bij de leefomgeving past, gaat de beurt naar de volgende speler. De speler die het eerst zonder kaartjes is, heeft gewonnen. Naast deze spelvorm zijn nog andere spelvormen mogelijk. De belangrijkste is echter dat het kind leert de dieren in de juiste omgeving te plaatsen. In de logopedie kunnen de kinderen verwoorden welk dier in welke leefomgeving leeft.

Het spel is voorzien van een zelfcorrigerend systeem aan de achterzijde van de kaartjes, zodat kan worden gecontroleerd of de juiste keuze is gemaakt.
Inhoud Vijf zeshoekige omgevings-fotokaarten (formaat 130 mm), 30 fotokaarten (formaat 75 x 75 mm). Inclusief een kunststof dobbelsteen 35 x 35 mm) met 18 stickers. In een stevige kunststof koffer (formaat 240 x 180 x 60 mm). Vanaf 4 jaar.
Onderwerpen Taalvaardigheden, Woordenschat
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4
Media/materialen Spellen, Therapie hulpmiddelen
Bestelnummer 89504

Tips, suggesties, adviezen

€ 24,80 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

VisoDidac Mimiek!

VisoDidac Mimiek!

€ 24,90 (incl. 21% BTW)