• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Dier op dier
Dier op dier €24,95

Dier op dier


Een wankel stapelspel
Fijne motoriek
Oog- hand coördinatie.
€24,95
Bestelnummer: 84038
Inhoud: 29 houten dieren, 1 speciale dobbelsteen, uitgebreide handleiding met spelregels, verpakt in een stevige kartonnen doos, formaat 220 x 220 mm.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Een wankel stapelspel

De dieren mogen hun kunstje laten zien: een grote dierenpiramide maken! Nu moet je voorzichtig en erg handig zijn, want: “Wie kan de pinguïn op de krokodil zetten, het schaap op de pinguïn, de slang op het schaap?” Heel handig trekt de pinguïn zich aan de staart van de aap omhoog. Haast buiten adem, maar overgelukkig bereikt hij het hoogste punt van de dierenpiramide en kijkt trots naar beneden...

Daar staat inmiddels de miereneter klaar en denkt bij zichzelf: “ Hoe moet ik daar nog bovenop komen?” Doel is: “Wie is de handigste stapelaar en heeft als eerste geen enkel dier meer voor zich staan?” De krokodil moet als eerste op tafel gezet worden. Dit spel bevordert de fijne motoriek, het driedimensionale denken, de oog- hand coördinatie.

Basisvaardigheden,Motoriek,Ruimtelijke waarneming,Tactiele waarneming,Visuele waarneming

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »