• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Clevy Dyscover
Clevy Dyscover 129,-

Clevy Dyscover


Automatiseren van klanken
Fijn oefenmiddel bij het leren lezen en schrijven
Klanken zien en klanken horen
€129,- €129,00
Bestelnummer: 88703
Inhoud: De Clevy Dyscover is een speciale hoes met klanken voor het Clevy Keyboard. Inclusief bijgeleverde Text-To-Speech software. Verpakt in kartonnen opbergdoos. Qwerty versie.
Informatie

De Clevy Dyscover is een speciale hoes met klanken voor het Clevy Keyboard

Door de Dyscover te plaatsen en de Dyscover software te installeren ontstaat een educatief oefenmiddel om kinderen te helpen met het automatiseren van klanken. De Dyscover is geschikt voor kinderen met dyslexie, maar ook gewoon een fijn oefenmiddel bij het leren lezen en schrijven. Klanken zien en klanken horen. De Clevy Dyscover vervangt onder andere de cijfertoetsen door klanktoetsen zoals eu, ei, aai, ieuw en oor. De letters waaruit de klank bestaat verschijnen na het indrukken van de toets op het beeldscherm en het geluid komt door de speakers.

De combinatie van klanken zien en klanken horen stimuleert de auditieve verwerking en biedt hulp bij het automatiseringsprobleem van kinderen met dyslexie. De bijgeleverde Text-To-Speech software leest bovendien, na een druk op de spatiebalk of de enter toets, respectievelijk het daarvoor getypte woord of de gehele zin voor. De klanken zijn fonetisch ingesproken en er is duidelijk verschil tussen klanken en letters. De klanken zijn gemakkelijk te vinden en goed leesbaar, iedere klankgroep heeft een eigen kleur en functioneert in alle computerprogramma‘s. Qwerty versie.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »