• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Korte en lange klanken
Korte en lange klanken €49,90

Korte en lange klanken


2 kwartetspellen in 1 doos
Gebaseerd op de auditieve uitluisterstrategie
€49,90
Bestelnummer: 88750
Inhoud: 2 kwartetspellen in 1 doos. In beide spelen zijn 24 structuren met korte klinkers en 16 structuren met lange klinkers opgenomen. In totaal 320 kaarten, formaat 90 x 60 mm. Verpakt in een kartonnen doos.
Informatie

2 kwartetspellen in 1 doos

Spelend leren heeft als voordeel dat een kind extra gemotiveerd is. Het kwartetspel is gebaseerd op de auditieve uitluisterstrategie (het uitluisteren van structuren zoals okke, oke etc.) Het is bedoeld als materiaal voor o.a. remedial teachers en logopedisten om bij het kind de open lettergreep- en de verdubbelingsregel aan te leren.

Afhankelijk van de methode die op school gebruikt wordt, begint u met het aanbieden van structuren met de lange klinker (ete, ole, ame) en vervolgens de structuren met de korte klinker (ette, olle, amme). Zodra het kind deze structuren goed schrijft kunnen de structuren door elkaar worden aangeboden (bijv. ette en ete, okke en oke).

Om het spel te kunnen spelen, is het nodig dat het kind weet wat klinkers en medeklinkers zijn. Verder is het belangrijk om regelmatig te wisselen van structuren om zo conditioneringen te voorkomen. De doos bevat twee spellen: één met woorden van twee lettergrepen (afbeelding jongen) en één met woorden van meer lettergrepen (afbeelding meisje).

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »