• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Kriebels in je hersens
Kriebels in je hersens €17,50

Kriebels in je hersens


Activiteiten en gesprekken met jonge kinderen
Nanda van Bodegraven, Tamar Kopmels
€17,50
Bestelnummer: 88490
Inhoud: 144 pagina's.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Activiteiten en gesprekken met jonge kinderen
Nanda van Bodegraven, Tamar Kopmels

Vanaf het moment dat kinderen beginnen te praten gaat er letterlijk een wereld voor ze open. Peuters en kleuters zijn voortdurend aan het ontdekken hoe de wereld om ze heen in elkaar steekt. Een pop lijkt net echt, maar hij is het niet. Een plant leeft, maar hij kan niet lopen. Vergeleken met een skippybal is een voetbal klein, maar vergeleken met een knikker is 'ie ineens groot.

Het boek Kriebels in je hersens biedt activiteiten over tien thema's voor een ontdekkingstocht met peuters en kleuters. Aan de hand van creatieve opdrachten stel je vragen zodat ze verder gaan denken. De gesprekjes met en tussen kinderen stimuleren de eigen ontdekkingsdrang van kinderen. Hiermee ondersteun je niet alleen de ontwikkeling van taal en denken, maar leren kinderen ook meer open te staan voor (de anderen in) hun omgeving.

• speel de wijzers van de klok na
• tover elkaar om in een...
• ga naar buiten en ruik aan alles om je heen
• teken een heel gek huis

Naast zo'n vijftig activiteiten bevat het boek een praktische beschrijving van de manier van werken. Voor professionals en vrijwilligers die met kinderen van drie tot zes jaar werken is Kriebels in je hersens een bron van ideeën en inspiratie om de fantasie van kinderen te prikkelen.

De activiteiten zijn bovendien allemaal uitgetest door leidsters in de kinderopvang en zodoende direct inzetbaar op de werkvloer. Ten slotte biedt deze manier van werken een bijzondere kijk in de binnenwereld van jonge kinderen. Volwassenen kunnen zo op een nieuwe manier genieten van de onbevangen blik van peuters en kleuters.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »