• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Hand in hand met Suus & Luuk
Hand in hand met Suus & Luuk €42,95

Hand in hand met Suus & Luuk


Taal: zo simpel, zo complex, zo intrigerend
Een praktische leidraad bij de themaboeken
€42,95
Bestelnummer: 89039
Inhoud: Het boekwerk is gedrukt op 80 pagina's duurzaam papier, voorzien van een praktische wire-o en kunststof beschermbladen aan voor- en achterkant.
Informatie

Doelgericht (be)handelen is een belangrijk aspect binnen de logopedische behandeling

Deze uitgave biedt een handreiking bij de Suus & Luuk themaboeken (seizoenen) om doelgericht te kunnen werken aan met name de taal.

Vanuit de theorie worden onder andere de rol van het taaldenken, het geheugen en het begrijpend luisteren beschreven. De verschillende aspecten die te maken hebben met de spraak- en taalontwikkeling komen aan de orde en er worden suggesties voor doelen gegeven op zowel taalinhoud, vorm als gebruik. De doelen zijn gebaseerd op de normale taalverwerving en gespecificeerd voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. (TOS)

Het tweede deel van deze uitgave is een praktische handleiding bij de verschillende hoofdstukken van de Suus & Luuk themaboeken. Per hoofdstuk wordt beschreven welke activiteiten je zou kunnen doen en op welke doelen dit gericht kan zijn.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »