• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Applaus voor jou!
Applaus voor jou! €18,99

Applaus voor jou!


Samenleesboeken
Handleiding theaterlezen voor leesbegeleiders
€18,99
Bestelnummer: 88766
Inhoud: Handleiding theaterlezen voor leesbegeleiders. 73 pagina`s, formaat 245 mm x 175 mm.
Informatie

Handleiding theaterlezen voor leesbegeleiders

Plezier in lezen valt niet af te dwingen. Daarvoor is verleidingskunst nodig. Theaterlezen is zo’n verleidelijke vorm van lezen, uitnodigend voor alle kinderen. Zwakke lezers hebben daarnaast extra profijt van deze samenleesvorm, omdat ze plezier in lezen krijgen en vloeiender en met begrip gaan lezen.

Theaterlezen, mits professioneel ondersteund en begeleid, leent zich uitstekend als instructiemodel voor vloeiend lezen en is tevens bruikbaar als evidence based leesinterventie. Theaterlezen leidt tot betere leesresultaten, plezier, leesmotivatie, succeservaring en trots, hetgeen tijdens een leesvoorstelling wordt bezegeld met een ‘applaus voor jou’! Deze handleiding legt uit wat de begrippen theaterlezen en vloeiend lezen behelzen, hoe je theaterlezen organiseert, waaraan geschikte theaterleesteksten moeten voldoen en welke instructie passend is bij theaterlezen en vloeiend lezen. Het boek geeft bovendien een beschrijving van het pedagogische en didactische klimaat waarin theaterlezen en vloeiend lezen het beste gedijen.

Applaus voor jou! is bedoeld voor leesbegeleiders, ofwel eenieder die zich als leerkracht, remedial teacher, intern begeleider, leesconsulent, logopedist of dyslexiespecialist met de begeleiding of behandeling van zwakke lezers bezighoudt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »