• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
ToP Dieren & Feest
ToP Dieren & Feest €310,95 €382,50

ToP Dieren & Feest


Taalontwikkelingsprogramma
Normale spraak-taalontwikkeling
NT2 kinderen, kinderen met auditieve verwerkingsproblemen
€382,50 €310,95
Bestelnummer: 882010
Inhoud: ToP Dieren bestaat uit twee mappen (formaat 320 x 285 x 75 mm) met op elke linker pagina instructies en op de rechter pagina plaatjes en spellen. ToP Feest Sinterklaas bestaat uit één map (formaat 320 x 285 x 75 mm) . Nu samen in 1 pakket.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

ToP taalontwikkelingsprogramma Dieren & Feest samen in 1 pakket

ToP is een programma voor kinderen met een achterstand in de taalontwikkeling, maar ook om de normale spraak-taalontwikkeling van kleuters te ondersteunen en te stimuleren. Ook is ToP uitermate geschikt voor NT2 kinderen en voor kinderen met auditieve verwerkingsproblemen. ToP kan gebruikt worden door logopedisten, RT-ers, IB-ers en leerkrachten en biedt met behulp van de thema’s Boerderij- Dierentuin-Tuin-Park en Bos vele mogelijkheden om de taal uit te breiden. Er zijn oefeningen voor de taalinhoud, de taalvorm en het taalgebruik, waarbij ook de pragmatiek uitgebreid aan bod komt. ToP helpt ook het foneembewustzijn te ontwikkelen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »