• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
SumBlox Cijferblokken
SumBlox Cijferblokken €139,50

SumBlox Cijferblokken


43 houten cijferblokken
Set van 12 activiteitenkaarten
In een stevige kartonnen opbergdoos
€139,50
Bestelnummer: 89701
Inhoud: Dit pakket bevat 43 cijferblokken en een activiteitenoverzicht. Dit is inclusief een extra 10 blok en een set van 12 activiteitenkaarten in het Nederlands. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Informatie

43 cijferblokken en een activiteitenoverzicht

SumBlox Cijferblokken is gemaakt met de gedachte dat leren spel is. SumBlox is zo ontworpen dat kinderen meteen de verbinding zien tussen een getal en de waarde ervan. Tevens is elk cijferblok ontworpen om op elkaar te kunnen stapelen en ermee te bouwen. Deze twee gebruiksmogelijkheden maken het ontdekken van cijfers en het rekenen aanzienlijk eenvoudiger en leuker.

Leren rekenen wordt op school en thuis veel geoefend en leren rekenen is niet voor alle kinderen even leuk om te doen en te begrijpen. SumBlox Cijferblokken zijn de oplossing! Door het spelen van spellen, het bouwen van torens wordt het begrip van getallen, cijfers en reeksen een stuk eenvoudiger te begrijpen!

Met Sumblox Cijferblokken kan gespeeld maar ook echt gerekend worden. Zodra je ziet dat even hoog, ook gelijk is, merk je dat je je kind of leerlingen duidelijk kunt maken hoe ze kunnen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en zelfs breuken kunnen maken: zo zijn de getallen 1 en 3 naast elkaar even hoog als 4, en zijn 3 x een drie even hoog als een 9, zodat je ook eenvoudig vermenigvuldigen kunt uitleggen. Ook delen en breuken zijn met deze blokken inzichtelijk te maken. Inclusief Nederlandse spelkaarten en een extra 10 blok. 

Basisvaardigheden,Beginnende gecijferdheid,Logisch denken

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »