• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Aanvankelijk rekenen

6
Sorteren op:

36 grote en kleurige flitskaarten 180 x 135 mm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

15 kartonnen kaarten met elk 12 kralen- en meetlinialen 10 cm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

2x 15 kartonnen kaarten met elk 24 cijferkaartjes in kleur (45 x 45 mm). Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

5 sets met elk 9 x 4 (harten, schoppen, ruiten en klaver) kartonnen speelkaarten 90 x 60 mm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

24 kartonnen kaarten met elk 6 rekenopgaven met antwoord (90 x 90 mm). Met 192 verschillende rekenopgaven. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

15 kartonnen kaarten met elk 24 symboolkaartjes in kleur (45 x 45 mm). Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »