• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Read My Mind
Read My Mind €19,80

Read My Mind


Door goed observeren, slimme vragen en juist indelen in categorieën, raden de kinderen dieren, mensen, voertuigen en nog veel meer
€19,80
Bestelnummer: 86050
Inhoud: 40 kartonnen speelkaarten (formaat 100 x 55 mm). In een kartonnen opbergdoos (formaat 180 x 110 x 35 mm). Inclusief handleiding. Vanaf 5 jaar. Voor 2-6 spelers.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Stel je eens voor dat je gedachten kon lezen...

Met veel concentratie en de juiste vragen lukt dat in een handomdraai. Door goed observeren, slimme vragen en juist indelen in categorieën, raden de kinderen dieren, mensen, voertuigen en nog veel meer.

Spelvoorbereiding: De motiefkaarten worden met motief en rand naar boven voor alle spelers goed zichtbaar in het midden van de tafel gelegd. De andere motiefkaarten worden geschud en dicht op een stapel daarnaast gelegd.

Spelverloop: Het spel verloopt in volgorde met de klok mee. De jongste speler begint en trekt een kaart van de stapel, en kijkt wat er op afgebeeld is. De andere spelers mogen de afbeelding niet zien. De motieven op de kaarten van de kaartstapel hebben dezelfde afbeeldingen als de open neergelegde kaarten. De andere spelers proberen nu de gedachten van de beginnende speler te lezen en er door slimme vragen te stellen achter te komen welke afbeelding hij in zijn hand heeft. De beginnende speler mag de vragen steeds alleen met ”Ja“ of “Nee“ beantwoorden. De moeilijkheid voor de kinderen bestaat er aan de ene kant uit om de juiste vragen te bedenken, aan de andere kant moet de beginnende speler de vragen alleen met “Ja” of “Nee” kunnen beantwoorden.

Logisch denken,Sociaal-emotionele ontwikkeling,Taalvaardigheden

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »