Voorlezer sprekende pen

Auditieve ondersteuning met de Voorlezer
Met de Voorlezer kunnen leerlingen zich vanaf het eerste moment al luisterend een basiswoordenschat eigen maken. De Voorlezer is een ‘sprekende’ pen, die elk aangestipt woord (en/of het bijbehorende plaatje) van de gekoppelde en voorleesbare boeken hardop voorleest. Producten die werken met de Voorlezer, zijn o.a. de leer-luisterboeken van NT2, praat mee! De leerlingen kunnen op een aantal posters en grote plaatjes met de pen op ontdekkingsreis gaan en luisteren naar wat de pen vertelt. Hierdoor bieden de materialen vooral ook uitkomst voor kinderen die nog niet kunnen lezen: de woordenschat wordt auditief aangeboden.

Omdat het leer- en luisterboek en de werkbladen van NT2, praat mee zich richten op de eerste stappen van de leerlingen in een nieuwe taal, staat het maken van een woordenschat centraal.
De mogelijkheden van de Voorlezer zijn eindeloos! Behalve auditieve ondersteuning uit gekoppelde boeken, worden er 800 ‘slimme’ stickers meegeleverd. Elke sticker is te koppelen aan de Voorlezer en via de opnamefunctie spreek je je eigen teksten in. Zo plak je die sticker mét luistertekst overal waar je maar wilt: in andere leerboeken, in leesboeken, in je lokaal, in schriften, etc. Met de Voorlezer ontdekken kinderen auditief de wereld om zich heen – letterlijk.
Inhoud De Voorlezer (smart reading pen), 8Gb, incl. 800 productiestickers. Verpakt in een kartonnen opbergdoos.
Onderwerpen Taalvaardigheden, Woordenschat
Bestelnummer 88654

Tips, suggesties, adviezen

€ 49,80 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: