Vertel & Ontdek het maar

Een extra voordelige combinatie van Suus & Luuk Vertel het maar & Suus & Luuk Ontdek het maar.
Suus & Luuk Vertel het Maar
Suus & Luuk Vertel het maar is zowel binnen de logopedische behandeling als binnen de school- of thuissituatie een leuke ondersteuning bij het oefenen van vertelvaardigheden. De volgende vragen zijn gevisualiseerd: wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom.

Suus & Luuk Vertel het maar kan helpen bij het leren begrijpen van vragen, het leren stellen van vragen, het gestructureerd vertellen van een verhaal of als ondersteuning bij het maken van zinnen. Door één of meerdere kaartjes neer te leggen kan deze dienen als reminder en het kind helpen bij zijn opdracht.

Suus & Luuk Ontdek het maar
Suus & Luuk Ontdek het maar stimuleert het kind concepten te ervaren en woordkennis uit te breiden. Door multi-sensorisch (voelen, kijken, horen, ruiken, proeven, doen) te ervaren met concreet materiaal leren kinderen nieuwe begrippen en anders/breder te kijken.

De kaartjes van Suus & Luuk Ontdek het maar zijn zowel binnen de logopedische behandeling als binnen de school- of thuissituatie een ondersteuning bij het (multi-sensorisch) ontdekken van materialen en het koppelen van taal hier aan. Suus & Luuk Ontdek het maar bestaat uit 6 kaartjes: horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen.

Suus & Luuk Ontdek & Vertel het maar is een praktische aanvulling op de Suus & Luuk themaboeken, maar kan ook afzonderlijk daarvan gebruikt worden.
Inhoud Suus & Luuk Combipakket Ontdek & Vertel het maar bestaat uit 12 kaartjes (formaat 85 x 55 mm): wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom en horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen. Met toelichting en enkele spelvoorbeelden. Verpakt in 2 transparante kunststof dozen (formaat 90 x 60 mm) die uitklapbaar zijn en gelijktijdig dienen als kaartenbak.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen, Handelingsgericht materiaal
Bestelnummer 89061

Tips, suggesties, adviezen

€ 11,95 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: