> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Mond-Muki oefeningen lippen

Een kaartspel voor de myofunctionele therapie met 15 speciale oefeningen met het draakje Luki voor de lippen. De opdrachten kunnen spelenderwijs ook thuis geoefend worden.
Spelregels voor 2- 4 spelers: Na het schudden krijgt iedere speler 5 kaarten. Dubbele kaarten (oefeningsparen) worden meteen terzijde gelegd en de daarop afgebeelde oefening wordt door de betreffende speler uitgevoerd. De niet verdeelde kaarten worden omgedraaid in het midden van het spel gelegd. Nu vraagt een speler om een kaart die hij nog mist om een oefeningspaar kompleet te maken. Hij doet dit door de gewenste oefening aan alle medespelers voor te doen. Geeft een medespeler hem de gewenste kaart, dan mag de speler het oefeningspaar terzijde leggen, en de volgende speler zet het spel voort. Heeft geen medespeler de gewenste kaart in de hand, dan neemt de speler een kaart van de stapel in het midden. Daarbij heeft hij nogmaals de kans om het oefeningspaar kompleet te maken. Daarna is de volgende speler aan de beurt. Zodra een speler geen kaarten meer in de hand heeft is het spel ten einde. Winnaar is diegene, die dan de meeste oefeningsparen verzameld heeft. Variatie: Als er maar twee spelers zijn kan een speler zolang kaarten van zijn medespeler vragen als hij daardoor oefeningsparen verkrijgt. Pas als de medespeler een gevraagde kaart niet heeft, neemt de vragende speler een kaart van de stapel in het midden, en daarna is zijn medespeler aan de beurt. Voordat dit spel tot inzet komt, moeten de oefeningen reeds zijn doorgewerkt. Verder benodigd materiaal: een spiegel. Het gebruik van kaartenopstellers wordt aanbevolen.
Inhoud 32 kaarten (formaat 90 x 60 mm), in transparante, onbreekbare kunststof doos (formaat 97 x 66 x 15 mm).
Onderwerpen Logopedie
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Media/materialen Handelingsgericht materiaal
Bestelnummer 70411

Tips, suggesties, adviezen

€ 7,90 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Sammy’s kwartetspel

Sammy’s kwartetspel

€ 8,90 (incl. 21% BTW)