Elk Woord Telt

Annemiek Deij

• Omgaan met een taalontwikkelingsstoornis / TOS
Naar schatting vijf procent van de mensen heeft een taalontwikkelingsstoornis (TOS) die het hele leven een rol speelt. Hoe herken je TOS en hoe is het om TOS te hebben? Welke rol speelt TOS als het gaat om leren, spelen, sporten, hobby’s, stage, rijles, werk, vriendschap, relaties en ouderschap? Welke wegen kun je bewandelen als je hulp zoekt, voor jezelf of voor je kind, leerling of cliënt met TOS?

In ‘Elk Woord Telt’ vind je informatie, tips en ervaringsverhalen over taal en TOS. Ze zijn beschreven per levensfase, van baby tot volwassene. Herkenning en erkenning, daar streeft de auteur naar. Daarnaast is het boek bestemd voor eenieder die meer wil weten over TOS, zoals ouders, familieleden, studenten en professionals.

Deze tweede, herziene druk is inhoudelijk nagenoeg gelijk aan de eerste druk. Een aantal wijzigingen is aangebracht waar nodig. O.a. zijn links naar diverse websites die genoemd worden in het boek, aangepast.

Annemiek Deij werkte de afgelopen twintig jaar als logopedist, psycholoog en behandelcoördinator met kinderen en volwassenen die spraak- en taalproblemen hebben. Ook schreef zij het boek ‘Gehoord Worden – Omgaan met Slechthorendheid’.
Inhoud 356 pagina's (formaat 245 x 170 mm).
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Alle leeftijden
Media/materialen Vakliteratuur, Therapie hulpmiddelen
Bestelnummer 89700

Tips, suggesties, adviezen

€ 25,60 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Clevy Hoofdtelefoon

Clevy Hoofdtelefoon

€ 24,95 (incl. 21% BTW)
WhisperPhone Duet

WhisperPhone Duet

€ 24,50 (incl. 21% BTW)
Gehoorbeschermer voor kinderen

Gehoorbeschermer voor kinderen

€ 19,95 (incl. 21% BTW)
WhisperPhone junior

WhisperPhone junior

€ 15,90 (incl. 21% BTW)