> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Papegaai is jarig

Een logopedisch kinderboek

Voor leerkrachten in het basisonderwijs is het belangrijk dat zij spraak- en taalproblemen bij hun leerlingen juist en tijdig signaleren.
Met het boek "P-p-p-pa-pegaai is jarig" kun je in jouw groep de kinderen meenemen in het spannende verhaal van de jarige Logo Lorre. De beeldende illustraties maken het makkelijk om met de groep te praten over een logopedisch aandachtsgebied. Op elke bladzijde is een taal-denkvraag opgenomen om het interactief lezen te stimuleren. Het lezen wordt zo nog leuker! Het boek bevat een screeningslijst om de verschillende logopedische problemen te herkennen en tijdig te signaleren vanaf 4 jaar. Het verhaal is ook ingesproken op de ingesloten luister CD.

Logo Lorre is jarig en wil voor zijn verjaardag een feest geven met een groot kampvuur, waarbij iedereen mooie verhalen mag vertellen. Hij nodigt al zijn vrienden uit. Slissie Slang, Slomie Schildpad, Haasje Repje, Krasse Kraai, Mischa Mier, Sluwie Vos, Nadja Nijlgans en Oma Muis. Maar wat blijkt nou … niemand wil komen! Wat zou er aan de hand zijn? Iedereen houdt toch van een feestje en een goed verhaal, of toch niet …?

Kleurplaat (PDF)

Extra informatie (PDF)
Inhoud Boek (265 x 225 mm) inclusief CD.
39 pagina`s in full color.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3
Bestelnummer 88355

Tips, suggesties, adviezen

€ 22,75 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Tongbrekers

Tongbrekers

€ 11,95 (incl. 21% BTW)
Toverwoorden Heksenspreuken

Toverwoorden Heksenspreuken

€ 76,90 (incl. 21% BTW)
K2-Brochure

K2-Brochure

€ 0,00 (incl. 9% BTW)
SMG Schadelijke mondgewoonten

SMG Schadelijke mondgewoonten

€ 179,80 (incl. 9% BTW)