> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

AAT Onderzoeksformulieren

* Onderzoeksformulieren voor het Akense Afasie Test (bestelnr. 88850)
10 Ex.
Patty Graetz, Ria De Bleser, Klaus Willmes

De Akense Afasie Test wordt afgenomen bij patiënten waarbij een taalstoornis wordt vermoed, en bij patiënten waarbij men het verloop van de afasie in kaart wil brengen. De test bestaat uit zes subtests: Spontane taal, Token test, Naspreken, Schrijftaal, Benoemen, Taalbegrip. Doel: De AAT kan voor verschillende doeleinden worden toegepast. De vier hoofddoelen zijn: 1. Vaststellen of er sprake is van afasie bij een patiënt. 2. Beschrijving van de ernst van de stoornis op: spreken, luisteren, lezen, schrijven. 3. Classificatie van afasie naar de vier hoofdsyndromen: Globale afasie, Wernicke-afasie, Broca-afasie, Amnestische afasie. 4. Beoordeling van verloop van de afasie bij een patiënt.

De complete test bestaat uit (AAT startpakket): handleiding AAT, onderzoeksmap, 10 onderzoeksformulieren (16 pagina`s per formulier), geluidsfragmenten als voorbeeld voor de beoordeling van de subtest Spontane taal (op cd), fiches voor de subtest Token Test, letter- en woordblokjes voor de subtest Schrijftaal. De complete set wordt geleverd in een doos, formaat 350 x 310 x 120 mm. Afname van de AAT duurt zestig tot negentig minuten. De onderzoeker en de patiënt
zitten daarbij samen aan tafel. Alle opdrachten staan in de juiste volgorde in de onderzoeksmap. Bij de Token Test zijn er ook fiches nodig, bij de subtest Schrijftaal worden de letter- en woordblokjes gebruikt.

De onderzoeker maakt ook geluidsopnames en noteert de scores op de tests op het onderzoeksformulier.
Inhoud 10 ex.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Bestelnummer 88851

Tips, suggesties, adviezen

€ 41,00 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

ANTAT startpakket

ANTAT startpakket

€ 220,20 (incl. 21% BTW)
Executieve functies bij kinderen en adolescenten

Executieve functies bij kinderen en adolescenten

€ 39,95 (incl. 9% BTW)
K2-Brochure

K2-Brochure

€ 0,00 (incl. 9% BTW)