Clevy Dyscover

* Automatiseren van klanken
* Fijn oefenmiddel bij het leren lezen en schrijven.
* Klanken zien en klanken horen
De Clevy Dyscover is een speciale hoes met klanken voor het Clevy Keyboard.

Door de Dyscover te plaatsen en de Dyscover software te installeren ontstaat een educatief oefenmiddel om kinderen te helpen met het automatiseren van klanken. De Dyscover is geschikt voor kinderen met dyslexie, maar ook gewoon een fijn oefenmiddel bij het leren lezen en schrijven. Klanken zien en klanken horen.

De Clevy Dyscover vervangt onder andere de cijfertoetsen door klanktoetsen zoals eu, ei, aai, ieuw en oor. De letters waaruit de klank bestaat verschijnen na het indrukken van de toets op het beeldscherm en het geluid komt door de speakers.

De combinatie van klanken zien en klanken horen stimuleert de auditieve verwerking en biedt hulp bij het automatiseringsprobleem van kinderen met dyslexie. De bijgeleverde Text-To-Speech software leest bovendien, na een druk op de spatiebalk of de enter toets, respectievelijk het daarvoor getypte woord of de gehele zin voor.

De klanken zijn fonetisch ingesproken en er is duidelijk verschil tussen klanken en letters. De klanken zijn gemakkelijk te vinden en goed leesbaar, iedere klankgroepheeft een eigen kleur en functioneert in alle computerprogramma‘s.
Groep/Leeftijd Alle leeftijden
Media/materialen Software
Bestelnummer 88703

Tips, suggesties, adviezen

€ 109,00 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

In Print

In Print

€ 220,00 (incl. 21% BTW)
First Keys

First Keys

€ 220,00 (incl. 21% BTW)
Symwriter

Symwriter

€ 260,00 (incl. 9% BTW)
SwitchTrainer

SwitchTrainer

vanaf € 89,68