> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Spraaktaal Kids compleet

* Mijn denk-, doe- en praatmap
* Voor kinderen van 4 tot 14 jaar
* Met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)
Jet Isarin

Mijn denk-, doe- en praatmap
Spraaktaal Kids is dé denk-, doe- en praatmap voor kinderen van 4 tot 14 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Spraaktaal Kids is ook geschikt voor andere kinderen die taal moeilijk vinden! Spraaktaal Kids is er voor kinderen en grote mensen samen: moeders, vaders, verzorgers, opa’s, oma’s, logopedisten, leerkrachten, ambulant begeleiders, intern begeleiders, pedagogisch behandelaars, orthopedagogen en psychologen. Een werkboek dat kinderen en volwassenen uitnodigt om samen op zoek te gaan naar taal. Spraaktaal Kids reikt beeld en taal aan voor het communiceren over gevoelens, gedachten, opvattingen, wensen en relaties. Spraaktaal Kids is een invulboek, een stickerboek en een plakboek: denken door doen! Spraaktaal Kids bestaat uit drie mappen voor drie verschillende leeftijdsgroepen. De mappen kunnen los van elkaar worden gebruikt, maar ook na of naast elkaar.

Spraaktaal Kids is een methode voor psycho-educatie voor kinderen met TOS. Toch staat TOS niet centraal. Want de taalontwikkelingsstoornis is maar een heel klein stukje van het kind. Voordat met een kind gesproken wordt over TOS, wordt er samen met het kind gewerkt aan identiteitsontwikkeling. Kind en volwassene zoeken samen naar taal voor dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen. Met behulp van de plaatjes, de stickers en de woorden uit Spraaktaal Kids benoemen ze dingen, gedachten, wensen, gevoelens en situaties expliciet. Wie ben ik, wat kan, wil, voel en vind ik, hoe zit mijn lijf in elkaar, hoe sta ik in de wereld, wat doe ik met mijn tijd, wat zijn overeenkomsten en verschillen tussen mij en anderen? Het zoeken en vinden van antwoorden op dit soort vragen stimuleert de communicatie en vergroot de weerbaarheid van kinderen. Het geeft ze meer zelfkennis en meer zelfvertrouwen. Het biedt een basis voor het denken en praten over TOS en hoe je daarmee kunt omgaan.

Spraaktaal Kids is ontwikkeld door Kentalis Academie, onderdeel van Kentalis; al 225 jaar dé specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met een beperking in horen of communiceren.

Inhoud Deze set bevat 3 uitgebreide werkmappen, A4-formaat. In totaal 632 pagina's.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen
Bestelnummer 88975

Tips, suggesties, adviezen

€ 140,00 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Max Oefenkaarten -  Taal groep 3 t/m 8

Max Oefenkaarten - Taal groep 3 t/m 8

vanaf € 21,80
Suus & Luuk boek: ZOMER

Suus & Luuk boek: ZOMER

€ 115,00 (incl. 9% BTW)
ToP taalontwikkelingsprogramma

ToP taalontwikkelingsprogramma

€ 275,00 (incl. 9% BTW)
Suus & Luuk boek: WINTER

Suus & Luuk boek: WINTER

€ 115,00 (incl. 9% BTW)