> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Spellingsprint Schoolset

De schoolset = 3x de IB-/RT-set
Het doel van dit pakket is het automatiseren en inslijpen van de spellingcategorieën van groep 4 en 5, zodat leerlingen auditief aangeboden woorden uit het hoofd kunnen opschrijven.
Bij veel kinderen verloopt het automatiseren van de kennis van klanken, letters en spellingregels moeizamer. Dit vraagt om expliciete training van: letters, klanken en klankzuivere woorden, categoriewoorden en regelwoorden. Spellingsprint traint volgens een strak schema en met een vaste opbouw de bovenstaande aspecten, waarbij elke training herhaling van de reeds geleerde woorden bevat. Vanaf het begin van de training wordt er tevens op elke oefendag gewerkt aan een systematische opbouw die leidt tot het correct spellen van de regelwoorden met open of gesloten lettergreep. Spellingsprint vraagt 3 keer per week begeleiding van telkens een ½ uur. Het vraagt echter geen voorbereiding en kan na een instructie ook gegeven worden door ouders, klassenassistenten of tutoren. Kinderen ontwikkelen met behulp van Spellingsprint een groter spellingbewustzijn en leren klanken, letters en spellingregels automatiseren. Spellingsprint bestaat uit een kant-en-klaar RT-pakket voor 50 weken: 3 x ½ uur per week oefenen.
Inhoud De schoolset = 3x de IB-/RT-set.
Handleiding: 48 pagina`s A4 incl. 2. PL-dictee en Cito als toetsing, opgenomen in instapschema. De toetsen zelf zijn niet opgenomen in de handleiding. Inclusief kopieerbare werkbladen voor auditieve oefening en dicteebladen.

Verschillende kaarten formaat A4:
- 50 Weekkaarten voor 50 weken (3 dagen per week, 30 min. per dag, verschillende startmomenten, 30 weken groep 4, 20 weken groep 5).
- 25 Categorieënkaarten: 2x Spellingcategorieën, 3x Moeilijke klanken, 3x Luister en verdeel, 9x Dicteeblad, 4x Spellingkaarten A4, 4x Spellingkaarten A4 zonder afbeelding, met tekst: Op deze kaarten kunnen de afbeeldingen / teksten van de eigen methode geplakt worden.
- 4x 4 Spellingkaarten formaat A5

Sprintkaartjes:
- 5 kunststof doosjes met elk 4 kaartjes met klanksymbolen (lange klank, korte klank, tweetekenklank en medeklinker) en 35 letterkaartjes voor letters en tweeklanken. Formaat 86 x 56 mm.
Onderwerpen Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 4, Groep 5
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen, Spellen
Bestelnummer 88607

Tips, suggesties, adviezen

€ 365,00 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: