> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Set folders & Papegaai is jarig

Een logopedisch kinderboek

Voor leerkrachten in het basisonderwijs is het belangrijk dat zij spraak- en taalproblemen bij hun leerlingen juist en tijdig signaleren.


Met het boek "P-p-p-pa-pegaai is jarig" kun je in jouw groep de kinderen meenemen in het spannende verhaal van de jarige Logo Lorre. De beeldende illustraties maken het makkelijk om met de groep te praten over een logopedisch aandachtsgebied. Op elke bladzijde is een taal-denkvraag opgenomen om het interactief lezen te stimuleren. Het lezen wordt zo nog leuker! Het boek bevat een screeningslijst om de verschillende logopedische problemen te herkennen en tijdig te signaleren vanaf 4 jaar. Het verhaal is ook ingesproken op de ingesloten luister CD.

EN

Totaalpakket folders van alle 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Inhoud Boek met 39 pagina`s in full color (265 x 225 mm) inclusief CD.
EN
Totaalpakket van 9 logopedische aandachtsgebieden, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 9 x 25 = 225 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
SAMEN ALS VOORDEELSET
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3
Bestelnummer 883550

Tips, suggesties, adviezen

€ 98,50 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Tongbrekers

Tongbrekers

€ 11,95 (incl. 21% BTW)
Toverwoorden Heksenspreuken

Toverwoorden Heksenspreuken

€ 76,90 (incl. 21% BTW)
K2-Brochure

K2-Brochure

€ 0,00 (incl. 9% BTW)
SMG Schadelijke mondgewoonten

SMG Schadelijke mondgewoonten

€ 179,80 (incl. 9% BTW)