Praktijkboek Rekenwereld tot 1000

De praktijkboeken zijn geschreven voor de begeleider van rekenzwakke kinderen. Ze vertrekken allemaal vanuit het standpunt dat de koppeling tussen formule, handeling en verwoording leidt tot een aarzelend inzicht. Vervolgens kunnen we dit inzicht uitdiepen, versterken en stabiliseren in een speelse inoefenfase. U als begeleider vindt in ieder praktijkboek:

• Randinformatie en voorbeelden uit de praktijk
• Grondslagen die stapsgewijs tonen hoe u de koppeling tussen formule, handeling en verwoording kan aanpakken
• Speelse inoefenideeën
• Een CD met het materiaal voor de spellen zodat u deze in kleur of zwart/wit kan uitprinten.
In dit boek van de serie praktijkboeken bij het M.A.B. materiaal wordt er hoofdzakelijk aan gewerkt dat de kinderen langzaam maar zeker van het materiaal loskomen, en de berekeningen ook zonder de ondersteuning van het materiaal kunnen maken. Hiervoor wordt het wiskundige voorstellingsvermogen met tal van opdrachten en spellen geschoold. In dit boek worden de getallenruimte tot 1000 vergroot en de kinderen het schriftelijke rekenen zoals ook de juiste rekenstrategie in de hogere getallenruimte bijgebracht. Hierbij wordt er altijd op gelet dat de kinderen ook werkelijk begrijpen wat ze doen. Ook hier biedt het M.A.B. materiaal natuurlijk een belangrijke ondersteuning.
Inhoud Praktijkboek met 176 pagina’s A4, handleiding die in kleine stappen de opbouw van de getallen tot 100 beschrijft; oefeningen en speelvoorstellen voor de systematische omgang met het M.A.B. materiaal, 7 werkbladen, 68 speelvoorstellen, 1 CD-rom met alle werkbladen, toelichtingsbladen en gekleurde speelvoorstellen.
* Getallen tot 1000 lezen, schrijven en visualiseren
* Bewerkingen tot 1000
* Cijferend rekenen
* Handig rekenen
Onderwerpen Rekenvaardigheden, Remedial Teaching
Bestelnummer 89627

Tips, suggesties, adviezen

€ 31,90 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Praktijkboek Rekenwereld tot 20

Praktijkboek Rekenwereld tot 20

€ 31,90 (incl. 9% BTW)
Praktijkboek Rekenwereld tot 100

Praktijkboek Rekenwereld tot 100

€ 31,90 (incl. 9% BTW)
Praktijkboek Metend rekenen

Praktijkboek Metend rekenen

€ 31,90 (incl. 9% BTW)