Trio Game

* Reeksen bestaande uit 3 afbeeldingen
* Voor het trainen van de visuele waarneming en woordenschat
* Het kind moet verbanden leggen tussen de verschillende plaatjes
Wie verzamelt de meeste trio’s?

Spel 1: De kinderen verdelen de kaartjes zodat ieder kind een stapeltje van 6 kaartjes heeft. De kinderen bekijken hun 6 kaartjes. Vinden ze meteen een trio tussen hun kaartjes dan mogen ze dat trio op tafel leggen. Die kinderen hebben alvast één punt verdiend. Het trio moet in de juiste volgorde op tafel liggen.
‘Vertel waarom het trio in die volgorde moet liggen’. Dan mogen de kinderen om de beurt twee
kaartjes van een trio op tafel leggen of ze mogen bij een duo dat op tafel ligt de derde kaart
aanleggen. Als de derde kaart op tafel komt moet het trio meteen in de goede volgorde worden gelegd. Heb je een duo tot een trio gemaakt, dan win je een punt. Wie heeft de meeste trio’s kunnen leggen?

Spel 2: De kinderen verdelen de kaartjes, elk kind krijgt 6 kaartjes. De kinderen leggen de kaartjes voor zich op een stapeltje met de beeldzijde naar onder. Om de beurt draaien de kinderen een kaartje om, naar het midden van de tafel, zodat iedereen de kaartjes goed kan zien. Zo kunnen er dus 6 kaartjes omgedraaid op tafel liggen. Op het moment dat een kind een duo tussen de omgedraaide kaartjes ziet liggen, zegt het ‘ik zie een duo’ en mag het beide kaartjes nemen en bij zich leggen. Van het moment dat het derde kaartje door een van de spelers wordt omgedraaid mag het kind dat kaartje bij zijn duo leggen zodat het een trio heeft en dus één punt. Als alle kaartjes in het midden liggen en alle trio’s zijn er nog niet uit, dan worden de kaarten opnieuw omgedraaid en terug één voor één op
tafel gelegd.
Inhoud 12 Reeksen van telkens 3 kunststof kaartjes (70 mm x 70 mm), inclusief handleiding, in een stevige kartonnen doos. Voor 2 - 6 kinderen vanaf 3 jaar.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Ruimtelijke waarneming, Taalvaardigheden, Tactiele waarneming, Visuele waarneming, Woordenschat
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4
Media/materialen Handelingsgericht materiaal, Spellen
Bestelnummer 89351

Tips, suggesties, adviezen

€ 69,80 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Tovermaan Compact

Tovermaan Compact

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
HopHop! Compact

HopHop! Compact

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
VisoDidac Mimiek!

VisoDidac Mimiek!

€ 24,90 (incl. 21% BTW)