Mobiloshop 2 in 1

Zowel als winkel en als keuken te gebruiken
Kinderlijk eenvoudig opgebouwd, omgebouwd en van de ene naar de andere plek te vervoeren. Deze Mobiloshop heeft het allemaal. De zeven losse delen zijn in minder dan één minuut in elkaar gezet. De rood-wit gestreepte luifel zorgt voor een leuke sfeer en met het naambordje kun je je winkeltje noemen zoals jij dat wilt. De houten onderdelen kunnen naar wens geverfd worden. Op de schappen is er veel plaats voor grote en kleine winkelartikelen.

De mobiele winkel kan tot een keukentje worden omgebouwd. Draai gewoon het plankje met het fornuis naar boven, draai de luifel om en je kunt eten klaarmaken op het fornuis. Neem de Mobiloshop overal mee naartoe? Geen probleem! Draai gewoon even een plankje om en het winkeltje of keukentje wordt een handige transportdoos. Nog even snel wat speelgoed erin en je kunt het in één keer meenemen.

De verschillende rollenspellen die met de Mobiloshop gespeeld kunnen worden, ondersteunen de taalontwikkeling, vergroten de woordenschat en stimuleren de sociale- en motorische ontwikkeling.
Inhoud Zowel als winkel en als keuken te gebruiken, 6 in elkaar te zetten berkenhouten onderdelen, 1 handgreep, 1 luifel. Verpakt in een kartonnen opbergdoos met hengsel. Formaat 495 x 158 x 85 mm. Gewicht 2,86 kg
Onderwerpen Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6
Media/materialen Handelingsgericht materiaal
Bestelnummer 89550

Tips, suggesties, adviezen

€ 54,80 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Euro sorteerdoos

Euro sorteerdoos

€ 29,50 (incl. 21% BTW)
Kassa voor eurogeld

Kassa voor eurogeld

€ 52,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Leesrekenen Geld 1

Max Oefenkaarten - Leesrekenen Geld 1

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten -  Leesrekenen Geld 2

Max Oefenkaarten - Leesrekenen Geld 2

€ 21,80 (incl. 21% BTW)