> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Zoek en stap in de bus

Gooi de dobbelsteen en vul de bijbehorende bus met passagiers, waarbij de afbeelding op de dobbelstenen overeenkomt met de afbeelding van de bus. De personages dragen een onderscheidend element. In totaal zijn er 6 onderscheidende elementen: oa. pet, boek, muts, ijsje, bril.
Plaats de 6 bussen met de afbeelding naar boven in het midden van de tafel, en verdeel de andere passagierskaartjes onder de spelers. Om de beurt gooit elke speler de dobbelsteen en volgens het onderscheidende element dat uit de bus komt, vult hij de bijbehorende bus aan met één van zijn kaartjes. Als er geen passagiers zijn met het element dat de dobbelsteen aangeeft, wordt de beurt aan de volgende speler doorgegeven. De winnaar is de speler die als eerste geen kaartjes meer heeft. Aangezien er 6 bussen zijn kan dit spel worden gespeeld met maximaal 6 kinderen tegelijk. Als er minder kinderen meespelen, kunnen ze spelen met meer dan één bus tegelijk.
Inhoud 36 kaarten (45 x 40 mm) van passagiers met een onderscheidend element, 1 dobbelsteen (35 mm ), 6 bussen (220 x 150 mm) met een onderscheidend element. Inclusief handleiding. In een stevige kartonnen koffer (formaat 240 x 180 x 60 mm). Vanaf 4 jaar.


Onderwerpen Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4
Bestelnummer 89514

Tips, suggesties, adviezen

€ 24,80 (incl. 21% BTW)