> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Verhalendoos voorzetsels

* Beeldverhalen m.b.t. voorzetsels
* Ieder verhaal bestaat uit 4 kaarten
* Voorzetsels: in, op, over, onder, boven, voor, achter, naast en tussen
Veel kinderen hebben problemen met voorzetsels. Met de beeldverhalen leren ze de ruimtelijke begrippen concreet toe te wijzen en taalkundig correct toe te passen. Gelijktijdig wordt hierbij hun fantasie opgewekt. Ieder verhaal heeft vier kaarten. In het middelpunt van iedere kaart staat een doelzin die een bepaald voorzetsel afbeeldt. Op de eerste beide kaarten begint het verhaal, de kaarten drie en vier bieden twee verschillende oplossingen aan hoe de handeling kan worden vervolgd. Het is voor de kinderen belangrijk, dat ze de ruimtelijke toewijzing herkennen en gedurende het vertellen taalkundig correct vertalen. Met de vraag naar de plaats waar zich een persoon of voorwerp bevindt of naar de richting waarin zich een persoon beweegt, kunnen de kinderen in de dialoog tot het "grondbeginsel" van de kaart worden gevoerd en zodoende tot het correcte voorzetsel. De beeldverhalen kunnen ook onafhankelijk van de voorzetsels als verhalen met verschillende afloop worden toegepast.
Inhoud 18 beeldverhalen in kleur met elk vier kaarten, totaal 74 beeldkaarten, formaat 90 x 90 mm. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Onderwerpen Taalvaardigheden
Bestelnummer 89600

Tips, suggesties, adviezen

€ 28,50 (incl. 21% BTW)