> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

MediJA Praat

MediJA Praat is bedoeld voor iedereen die met kinderen in gesprek wil gaan over (sociale) media. De invloed van de media in het dagelijks leven wordt steeds groter en is bijna niet meer weg te denken. Aan ons de taak om kinderen te leren hoe zij met media kunnen omgaan.
Net zoals in het dagelijks leven, doen kinderen ook online positieve en negatieve ervaringen op. Het is belangrijk om over deze online gebeurtenissen te praten. Want juist als het normaal is om hierover te praten zullen zij eerder hun negatieve ervaringen delen en niet wachten tot hun ouders er zelf achter komen of tot de situatie uit de hand is gelopen. Daarnaast is het heel leuk om van kinderen te horen wat zij doen.

Iedereen kan MediJA Praat op zijn eigen manier gebruiken en invullen. Om je op weg te helpen zijn enkele spelvormen in de handleiding opgenomen. Ook lees je in de handleiding tips om door te vragen op de antwoorden die kinderen geven.
Inhoud MediJA Praat bestaat uit 54 kaartjes met stimulerende vragen over (sociale) media, een blokkeerkaart en een blanco kaartje. De kaarten zijn gemaakt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Er zijn 2 categorieën:
- Oranje kaartjes: deze kunnen gebruikt worden vanaf 10 jaar en ouder
- Roze kaartjes: deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar

54 full colour kaarten in stevige hardkartonnen doos met deksel, incl. handleiding. Vanaf 10 jaar.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden, Woordenschat
Groep/Leeftijd Groep 6, Groep 7, Groep 8, Oudere leerlingen
Bestelnummer 88984

Tips, suggesties, adviezen

€ 14,95 (incl. 21% BTW)