> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

HopHop! Pro

* Uitgebreide versie van HopHop compact
* Met plaatsbepaling oefeningen
* Inclusief 9 vraagkaarten
HopHop! is een uitgebreid spel voor het oefenen van de zinsbouw en grammatica. Met behulp van speelkaarten maken de kinderen zinnen van 3 tot wel 10 woorden. Een kleurendobbelsteen geeft aan welke kleur kaart het kind mag omdraaien voor het maken van een zin. Is de zin goed, dan mag het een blokje pakken. Wie heeft aan het einde van het spel de hoogste toren? De toren kan ook omvallen!

Daarnaast zijn er bij deze HopHop Pro versie 9 vraagkaarten zoals wie, waar, wanneer etc. te vinden, waardoor er veel meer mogelijkheden zijn voor het oefenen van de juiste zinsvolgorde. Tevens kan er gericht geoefend worden met de thema`s levensmiddelen en dieren (werkwoorden en zelfstandige naamwoorden).
Inhoud 70 houten bouwstenen, 4 gekleurde houten bouwstenen, 110 spelkaarten, 9 vraagkaarten, opbergbak, 2 ogen-dobbelstenen, 4 kleuren dobbelstenen, dobbelsteenbeker, inclusief spelhandleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Bestelnummer 89487

Tips, suggesties, adviezen

€ 89,70 (incl. 21% BTW)