> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Hoofd hart handen kwartet

Het 'Hoofd Hart Handen Kwartet', inclusief het 'Denk-voel-doe-spel' is bedoeld voor kinderen van 6-12 jaar en bevat kwartetten rondom thema's die kinderen aanspreken, bijvoorbeeld vakantie, gevoel, talenten, karakter, school, thuis, dieren en liefde. Het Denk-voel-doe-Spel bestaat uit 12 extra themakaarten die naast het kwartet kunnen worden gespeeld. Deze themakaarten helpen kinderen om beter om te gaan met alledaagse probleempjes en situaties (thuis en op school) door middel van een oefening die hoofd, hart en handen met elkaar verbindt.
Zowel het Hoofd Hart Handen Kwartet als het Denk-voel-doe-spel kunnen thuis door ouders worden gebruikt maar ook worden ingezet door volwassenen die kinderen begeleiden: docenten, coaches, therapeuten en leerkrachten. Beide spellen dragen op een speelse manier bij aan het lekker in hun vel laten voelen van kinderen.
Inhoud 48 Hoofd hart handen kwartetkaarten en 12 Denk-voel-doe-kaarten in een stevige kartonnen opbergdoos (140 x 95 x 35 mm). Inclusief instructies.
Onderwerpen Sociaal-emotionele ontwikkeling
Groep/Leeftijd Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Bestelnummer 89142

Tips, suggesties, adviezen

€ 15,00 (incl. 21% BTW)