> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Complimentenspel

• 80 complimenten die je laten stralen
• Positieve te zien in jezelf en de ander
Het Complimentenspel bevat 80 kaarten met stoere, speelse en unieke complimenten. Het Complimentenspel is speciaal voor kinderen en iedereen die met kinderen werkt en leeft. Door complimenten voor je je gezien, erkend en gewaardeerd. Je krijgt een lach op je gezicht, gaat stralen en sprankelen. Door spelenderwijs met complimenten aan de slag te gaan leren kinderen om complimenten te geven, te ontvangen en op een vriendelijke manier met elkaar in contact te zijn. Het Complimentenspel zorgt voor plezier en verbinding op een speelse en ontspannen manier. Door dit spel te gebruiken leer je om het positieve te zien in jezelf en de ander. Hierdoor sta je open en krachtig in het leven en kun je de uitdagingen en lastige dingen van het leven beter aan. En natuurlijk krijg je ook gewoon een goed gevoel van complimenten. Kortom: Een doosje voor liefde en positiviteit.

Het Complimentenspel is op verschillende manieren in te zetten. Je kunt het spel gebruiken bij:
- individuele momenten met een kind
- gezinsmomenten
- groepsbegeleiding in een groep of klas

Je kunt het Complimentenspel gebruiken met:
- een of meerdere kinderen
- broer(s)+ zus(sen) onderling
- ouder(s) + kind(eren)
- klassen/ groepen
Inhoud 80 spelkaarten, formaat 88 x 58 mm. Inclusief handleiding in stevige kartonnen opbergdoos (formaat 125 x 95 x 25 mm). Vanaf 5 jaar.
Onderwerpen Sociaal-emotionele ontwikkeling
Groep/Leeftijd Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Oudere leerlingen
Bestelnummer 89340

Tips, suggesties, adviezen

€ 19,95 (incl. 21% BTW)