> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

SumBlox Cijferblokken

* 43 houten cijfers
* Set van 12 activiteitenkaarten
SumBlox Cijferblokken is gemaakt met de gedachte dat leren spel is. SumBlox is zo ontworpen dat kinderen meteen de verbinding zien tussen een getal en de waarde ervan. Tevens is elk cijferblok ontworpen om op elkaar te kunnen stapelen en ermee te bouwen. Deze twee gebruiksmogelijkheden maken het ontdekken van cijfers en het rekenen aanzienlijk eenvoudiger en leuker.

Leren rekenen wordt op school en thuis veel geoefend en leren rekenen is niet voor alle kinderen even leuk om te doen en te begrijpen. SumBlox Cijferblokken zijn de oplossing! Door het spelen van spellen, het bouwen van torens wordt het begrip van getallen, cijfers en reeksen een stuk eenvoudiger te begrijpen!

Met Sumblox Cijferblokken kan gespeeld maar ook echt gerekend worden. Zodra je ziet dat even hoog, ook gelijk is, merk je dat je je kind of leerlingen duidelijk kunt maken hoe ze kunnen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en zelfs breuken kunnen maken: zo zijn de getallen 1 en 3 naast elkaar even hoog als 4, en zijn 3 x een drie even hoog als een 9, zodat je ook eenvoudig vermenigvuldigen kunt uitleggen. Ook delen en breuken zijn met deze blokken inzichtelijk te maken. Inclusief Nederlandse spelkaarten en een extra 10 blok.

Hout is een natuurproduct. Gebruik Sumblox bij voorkeur niet op een harde ondervloer als beton of steen.
Inhoud Dit pakket bevat 43 cijferblokken en een activiteitenoverzicht. Dit is inclusief een extra 10 blok en een set van 12 activiteitenkaarten in het Nederlands. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.

Onderwerpen Basisvaardigheden, Beginnende gecijferdheid, Logisch denken
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4
Bestelnummer 89701

Tips, suggesties, adviezen

€ 139,50 (incl. 21% BTW)