Mondneusmasker Non Medical

* 95% BFE op 3 micron, 3-laags filtratie
* Glasvezelvrij
* Antibacterieel en stofbestendig
* Lage weerstand voor een betere ademhaling
* Zachte elastische band
* Geschikt voor: het volwassen dagelijkse leven, werk- en reisbescherming
* Aanpasbare neus-strip om gemakkelijk op elke neus aan te brengen
Hoogwaardige mondkapje met goedgekeurd CE-certificaat volgens norm GB/T 32610-2016

Eigenschappen: 95% BFE op 3 micron, 3-laags filtratie, hypoallergeen, anti aanslag met hoog neus gedeelte, bevat geen glasvezel, latex vrij en waterafstotend.

Dit mondneusmasker non medical is een kwalitatief hoogwaardig 3-laags mondmasker voor eenmalig gebruik.

Beschermende gezichtsmaskers worden gedragen om de verspreiding van ziektekiemen van de ene persoon naar de andere te voorkomen of om een persoon te beschermen tegen het inademen van in de lucht zwevende deeltjes. Daarnaast helpt het de gebruiker om het aanraken van eigen mond of neus met eigen handen te voorkomen. Ze zijn gemaakt met een geplooide voorkant met stoffen oorlussen en voorzien van een neusstrip en een retentie band die het masker op zijn plaats houdt. Ze worden gebruikt om de mond en neus te bedekken tegen sprays, dampen en deeltjes.

Mensen mogen nooit gezichtsmaskers delen en zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Bij een vuil masker of moeite met ademhalen, moet het masker veilig weggegooid en vervangen worden door een nieuw gezichtsmasker.

Dit masker valt onder type 1: bedoeld voor patiënten, bezoekers, cliënten (klanten) en medewerkers in bedrijven, niet voor zorgverstrekkers.
Inhoud Wegwerp mondneusmasker. Hoogwaardige mondkapje met goedgekeurd CE-certificaat volgens norm GB/T 32610-2016. Geschikt voor persoonlijk gebruik (cliënten). Eigenschappen: 95% BFE op 3 micron, 3-laags filtratie, hypo allergeen, anti aanslag met hoog neus gedeelte, bevat geen glasvezel, latex vrij en waterafstotend. Formaat 173 x 100 mm. Verpakt in sealbag per 50 stuks in een kartonnen doos (formaat 186 x 100 x 80 mm). Certificaatnummer: 0P200317.SCTUC56. In verband met de hygiëne kan dit product niet geretourneerd worden!
Bestelnummer 89750

Tips, suggesties, adviezen

€ 19,80 (incl. 0% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Vloerstickers houd afstand

Vloerstickers houd afstand

Normale prijs: € 19,95

Speciale prijs: € 9,95 (incl. 21% BTW)

Beschrijfbare insteekhoezen

Beschrijfbare insteekhoezen

€ 19,80 (incl. 21% BTW)
Plexiglas werkbladhouder

Plexiglas werkbladhouder

€ 11,95 (incl. 21% BTW)