Leespakket Bennies Bijbaan Gr. 7

Lachend leren lezen met ... strips!
Strips op leesniveau, even een andere manier om kinderen met plezier ook zélf te laten lezen. Dat is het idee achter de serie Kijk en Lees, speciaal voor lezers van groep 3 tot en met 7 (eerste tot en met het vijfde leerjaar). De serie bestaat uit vijfentwintig educatieve stripboeken. Elk Kijk en Lees boek is een bundeling van korte grappige verhaaltjes en is gemaakt volgens de Cito-richtlijnen voor veilig leren lezen.
Volgens de AVI-leesmethode van Cito
De stripboeken van Kijk en Lees zijn geschreven volgens de AVI-richtlijnen die scholen ook gebruiken. AVI is de naam van het leesvaardigheidssysteem van Cito dat bestaat uit verschillende leesniveaus. Voor alle AVI-leesniveaus van groep 3 tot en met 7, heeft Kijk en Lees een boek. Alle Kijk en Lees boeken zijn door Cito gecertificeerd.

Waarom werkt het?
Beelden zeggen meestal meer dan woorden. De striptekeningen helpen beginnende lezers dan ook flink op weg om het verhaaltje te kunnen begrijpen. Zonder een woord te lezen, zitten ze vaak al in het verhaal. Ze raken snel gemotiveerd om de dialogen te lezen, zodat ze het hele verhaal snappen. Het is dus een laagdrempelige manier om het lezen snel (weer) leuk te maken.

Altijd op maat
Omdat ieder boekje zijn eigen leesniveau heeft, kan elke beginnende lezer wanneer het boekje uit is, zo overstappen naar een nieuw boekje op het volgende leesniveau. Zo leren de kinderen spelenderwijs steeds beter lezen.
Inhoud Alle boekjes van Bennies Bijbaan voor groep 7 bij elkaar: AVI E6, M7 en E7. Uitgevoerd in een harde kaft. Bundelingen van korte grappige stripverhalen rond de jongen Bennie die elk verhaaltje een nieuwe baan uitprobeert. Daarbij passeren heel wat verschillende beroepen de revue, van bokstrainer tot diepzeeduiker en van rugbyer tot butler. 3 boeken à 32 pagina`s is in totaal 96 pagina`s, formaat 252 X 216 mm in full colour. Groep/Leeftijd: Groep 7 / 10+
Bestelnummer 88809

Tips, suggesties, adviezen

€ 29,85 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Leespakket Joep groep 5

Leespakket Joep groep 5

€ 29,85 (incl. 9% BTW)
Leespakket Mijn vriend Grompf groep 6

Leespakket Mijn vriend Grompf groep 6

€ 29,85 (incl. 9% BTW)
Stripboek Bruno de Bever groep 4

Stripboek Bruno de Bever groep 4

€ 9,95 (incl. 9% BTW)
Leespakket Joep groep 3

Leespakket Joep groep 3

€ 29,85 (incl. 9% BTW)