> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Het huis van Bas

Met dit spel doen kinderen een spannende speurtocht door alle kamers van het Huis van Bas. Daarmee wordt de taalontwikkeling op speelse wijze gestimuleerd. Het is een bordspel voor 2 tot 4 spelers, vanaf 4 jaar.
In dit mooie huis vol verschillende kamers woont Bas met zijn familie. De spelers verplaatsen zich door het huis en leren zo de ruimte en de bewoners goed kennen. Tijdens het spel zijn er veel mogelijkheden voor de spelers om onder woorden te brengen wat ze zien, en daarmee hun woordenschat te ontwikkelen. Iedere speler probeert zo snel mogelijk van de benedenverdieping naar de bovenverdieping te komen.

Als een speler 6 gooit, neemt hij de bovenste objectkaart van de stapel en dan begint de spannende zoektocht naar het afgebeelde voorwerp in het huis van Bas.
Heeft de speler het voorwerp in een kamer gevonden, dan zet hij zijn pion op de rode stip onder dat voorwerp en gaat zo, als hij geluk heeft vooruit, en als hij pech heeft achteruit.

De verdiepingen kunnen elk spel opnieuw naar eigen idee met de 16 kaarten worden ingedeeld. Zo krijgt het huis van Bas iedere keer een andere indeling en zijn steeds nieuwe gesprekken mogelijk.
Inhoud 1 spelbord, formaat 500 x 360 mm, 16 kaarten met ruimten van het huis, formaat 80 x 80 mm, 20 opdrachtkaarten met objecten, 4 pionnen (rood, geel, groen, blauw), 1 ogendobbelsteen, 1 handleiding, verpakt in stevige kartonnen doos met vakverdeling, formaat 375 x 270 x 35 mm.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5
Media/materialen Handelingsgericht materiaal, Spellen
Bestelnummer 80849

Tips, suggesties, adviezen

€ 29,95 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Max Oefenkaarten - Taal Groep 4 - Set 1

Max Oefenkaarten - Taal Groep 4 - Set 1

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Taal Groep 3 - Set 1

Max Oefenkaarten - Taal Groep 3 - Set 1

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Taal Groep 4 - Set 2

Max Oefenkaarten - Taal Groep 4 - Set 2

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Taal Groep 3 - Set 2

Max Oefenkaarten - Taal Groep 3 - Set 2

€ 21,80 (incl. 21% BTW)