Desinfecterende Handgel 100 ml

* Het doodt nagenoeg alle bacteriën
* Bevat 70% alcohol
* Naspoelen niet nodig
* Voor hygiënische handdesinfectie
* Binnen 15 tot 30 seconden volledig opgedroogd
Voor persoonlijk en medisch gebruik.

Deze desinfecterende handgel is geschikt voor het bestrijden van bacteriën. Doordat de handgel namelijk voor 70% uit alcohol bestaat heeft dit een zeer desinfecterend effect. Het dood hiermee bacteriën en voorkom de verspreiding hiervan. Door het handige formaat kunt je de handgel overal mee naartoe nemen.

Gel wordt gedurende de dag zo vaak als nodig gebruikt. Praktisch gebruik op school, praktijk, kantoor, thuis, enzovoort. Breng op schone, droge handen een kleine dosis (3ml.) gel aan. Wrijf de gel goed in op de handen, polsen, rond de nagels en tussenruimtes gedurende tenminste 30 seconden totdat het product volledig droog is.

Waarschuwing: ontvlambaar. Blijf van hitte of open vuur weg. Blijf van de ogen weg. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met water en een arts raadplegen. Vermijd het gebruik op een beschadigde huid. Buiten het bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken onmiddellijk medische hulp. Opslag: Bewaar op een koele en droge plaats. Zorg ervoor dat de fles goed is afgesloten. Bewaar in de originele verpakking. Buiten gebruik van kinderen houden.
Inhoud Flacon desinfecterende gel met doseerdop a 100 ml. Makkelijk overal mee naar toe te nemen. Vloeibaar en droogt snel. Reinigt handen zonder gebruik van water. Antibacteriële werking.
Bestelnummer 89753

Tips, suggesties, adviezen

€ 3,80 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Plexiglas werkbladhouder

Plexiglas werkbladhouder

€ 11,95 (incl. 21% BTW)
Transparant mondkapje

Transparant mondkapje

€ 19,80 (incl. 0% BTW)
Beschrijfbare insteekhoezen

Beschrijfbare insteekhoezen

€ 19,80 (incl. 21% BTW)
Bril met spatscherm

Bril met spatscherm

€ 29,80 (incl. 21% BTW)