Mini Leespakket groep 3

• Leren lezen met strips!
• Vrolijke stripboeken op AVI-leesniveau
• Door Cito gecertificeerd
• Brengt plezier in lezen (terug)
Lachend leren lezen met strips!
Strips op leesniveau, even een andere manier om kinderen met plezier ook zélf te laten lezen. Dat is het idee achter de serie Kijk en Lees, speciaal voor lezers van groep 3 tot en met 6 (eerste tot en met het vierde leerjaar). De serie bestaat uit ruim twintig educatieve stripboeken. Elk Kijk en Lees boek is een bundeling van korte grappige verhaaltjes en is gemaakt volgens de Cito-richtlijnen voor veilig leren lezen.

Volgens de AVI-leesmethode van Cito
De stripboeken van Kijk en Lees zijn geschreven volgens de AVI-richtlijnen die scholen ook gebruiken. AVI is de naam van het leesvaardigheidssysteem van Cito dat bestaat uit verschillende leesniveaus. Voor alle AVI-leesniveaus van groep 3 tot en met 6, heeft Kijk en Lees een boek. Alle Kijk en Lees boeken zijn door Cito gecertificeerd.

Waarom werkt het?
Beelden zeggen meestal meer dan woorden. De striptekeningen helpen beginnende lezers dan ook flink op weg om het verhaaltje te kunnen begrijpen. Zonder een woord te lezen, zitten ze vaak al in het verhaal. Ze raken snel gemotiveerd om de dialogen te lezen, zodat ze het hele verhaal snappen. Het is dus een laagdrempelige manier om het lezen snel (weer) leuk te maken.

Altijd op maat
Omdat ieder boekje zijn eigen leesniveau heeft, kan elke beginnende lezer wanneer het boekje uit is, zo overstappen naar een nieuw boekje op het volgende leesniveau. Zo leren de kinderen spelenderwijs steeds beter lezen.
Inhoud Alle mini AVI-stripboekjes voor groep 3 bij elkaar: AVI Start, M3 en E3. Uitgevoerd in een harde kaft. 3 boeken à 32 pagina`s is in totaal 96 pagina`s, formaat 106 X 216 mm in full colour. Groep 3 / 6+.
Bestelnummer 88808

Tips, suggesties, adviezen

€ 20,85 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Leespakket Mijn vriend Grompf groep 6

Leespakket Mijn vriend Grompf groep 6

€ 29,85 (incl. 9% BTW)
Leespakket Joep groep 5

Leespakket Joep groep 5

€ 29,85 (incl. 9% BTW)
Leespakket Geheim agent G. Ruwel groep 5

Leespakket Geheim agent G. Ruwel groep 5

€ 29,85 (incl. 9% BTW)