> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Mijn tweede Van Dale

* Woordenboek met begrippen in context uitgelegd
* Met tips en opdrachten om in de klas te gebruiken
* Duizend woorden
* Voor kleuters
'Mama, wat is verliefd?’, ‘Opa, natuur, wat is dat?’, ‘Juf, de dokter zegt dat ik allergisch ben. Wat is dat eigenlijk?’ Tja, hoe geef je duidelijk antwoord op deze kindervragen?

Dit voorleeswoordenboek bevat 1000 woorden. In 300 verhaaltjes, versjes en tekeningen worden abstracte woorden en begrippen op een speelse en soms grappige manier uitgelegd. Dit vrolijke en soms vertederende voorleeswoordenboek is de opvolger van het succesvolle Mijn eerste Van Dale. Mijn eerste Van Dale is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar, Mijn tweede Van Dale voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn eerste Van Dale verklaart de eerste 1000 woorden die kinderen moeten kennen voordat ze naar de basisschool gaan. Mijn tweede Van Dale bevat 1000 abstracte en voor kinderen moeilijk uit te leggen woorden zoals verliefd, verdrietig, ademen, zich aanstellen. Per trefwoord worden gemiddeld 3 begrippen in samenhang uitgelegd in voorleesverhaaltjes en geïllustreerd met een tekening van dezelfde illustratrice als van Mijn eerste Van Dale. Ieder verhaaltje wordt gevolgd door een zeer eenvoudige definitie om de voorlezer te helpen het begrip aan het kind duidelijk te maken. Daarnaast worden er bij de verhaaltjes vragen gesteld om de voorlezer te helpen om over het begrip met het kind in gesprek te gaan. Dit boek biedt kinderen vanaf 4 jaar veel "voer" voor hun "honger" naar moeilijke woorden die ze vanaf die leeftijd ontwikkelen. Mijn tweede Van Dale is na Mijn eerste Van Dale een ideaal boek om de taalontwikkeling bij jonge kinderen te stimuleren en taalachterstanden bij kinderen te voorkomen en te verhelpen.
Inhoud 176 Pagina`s (formaat 257 x 235 x 15 mm).
Onderwerpen Dyslexie, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4
Bestelnummer 89202

Tips, suggesties, adviezen

€ 24,99 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Het GroteTaalboek - Overzicht

Het GroteTaalboek - Overzicht

€ 19,95 (incl. 9% BTW)
Het Grote Taalspel

Het Grote Taalspel

€ 35,95 (incl. 21% BTW)
Een steuntje in de rug

Een steuntje in de rug

€ 260,00 (incl. 21% BTW)