Suus & Luuk Ontdek het maar

• Een praktische aanvulling op de themaboeken
• Bestaat uit 6 kaartjes: horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen
Suus & Luuk Ontdek het maar stimuleert het kind concepten te ervaren en woordkennis uit te breiden. Door multi-sensorisch (voelen, kijken, horen, ruiken, proeven, doen) te ervaren met concreet materiaal leren kinderen nieuwe begrippen en anders/breder te kijken.

De kaartjes van Suus & Luuk Ontdek het maar zijn zowel binnen de logopedische behandeling als binnen de school- of thuissituatie een ondersteuning bij het (multi-sensorisch) ontdekken van materialen en het koppelen van taal hier aan. Suus & Luuk Ontdek het maar bestaat uit 6 kaartjes: horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen.

Suus & Luuk Ontdek het maar is een praktische aanvulling op (met name) hoofdstuk 6 (2 aan 2) en hoofdstuk 13 (Woordenschat) van de Suus & Luuk themaboeken, maar kan ook afzonderlijk daarvan gebruikt worden.
Inhoud Suus & Luuk Ontdek het maar bestaat uit 6 kaartjes (formaat 85 x 55 mm): horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen. Met toelichting en enkele spelvoorbeelden. Verpakt in een transparante kunststof doos (formaat 90 x 60 mm) die uitklapbaar is en gelijktijdig dient als kaartenbak.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen, Handelingsgericht materiaal
Bestelnummer 89060

Tips, suggesties, adviezen

€ 7,95 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Tom & Sara

Tom & Sara

€ 59,80 (incl. 21% BTW)
Dag in Dag uit

Dag in Dag uit

€ 59,80 (incl. 21% BTW)