Hemze

• Persoonlijke, bezittelijke, en wederkerende voornaamwoorden
• Memoryspel en handboek
• Syntaxmemory
Hemze is ontwikkeld voor het trainen van persoonlijke, bezittelijke, en wederkerende voornaamwoorden. Het materiaal bestaat uit een memoryspel en een handboek.

Dit nieuwe spel heeft als doel de meest foutief gebruikte persoonlijke, bezittelijke voornaamwoorden en wederkerende voornaamwoorden te oefenen. De voornaamwoorden hij, zij, hem, haar, zijn en zich kunnen geoefend worden met behulp van het memoryspel.

De persoonlijke voornaamwoorden, bezittelijke voornaamwoorden en het wederkerend voornaamwoord kunnen worden geoefend middels een memoryspel. Echter kan het spel ook gebruikt worden om de syntaxis te oefenen. Het materiaal is gemaakt om te gebruiken door logopedisten tijdens de logopedische behandeling, maar kan ook heel goed op scholen ingezet worden. Kinderen die in een extra taalgroepje zitten kunnen hiermee ook de zinsbouw en/ of voornaamwoorden oefenen. NT2 kinderen kunnen hiermee oefenen. Het mooie is dat er middels de handleiding kopieën gemaakt kunnen worden zodat er thuis ook plezier aan het spel beleefd kan worden.
Inhoud Hemze bestaat uit een doosje met daarin 40 paren memorykaartjes (formaat 70 x 70 mm). De kaartjes zijn van stevig karton en zijn in kleur bedrukt. Verder wordt er een handboek meegeleverd bestaande uit 32 pagina’s, formaat A4 in een ringband. In het handboek is er een duidelijke uitleg over de voornaamwoorden en zijn er oefeningen om te werken met het memoryspel. Daarnaast zijn er losse werkbladen opgenomen die ook gebruikt kunnen worden om de voornaamwoorden te trainen. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos (formaat 150 x 150 x 35 mm).
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden, Woordenschat
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen
Bestelnummer 88726

Tips, suggesties, adviezen

€ 51,95 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Max Oefenkaarten - Woordenschat 4

Max Oefenkaarten - Woordenschat 4

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Woordenschat 2

Max Oefenkaarten - Woordenschat 2

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Woordenschat 3

Max Oefenkaarten - Woordenschat 3

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Woordenschat 1

Max Oefenkaarten - Woordenschat 1

€ 21,80 (incl. 21% BTW)