In Print

* Maken van symboolboekjes
* Werkbladen
* Werkbeschrijvingen
* Dagritmekaartjes o
* Planborden
In Print is bij uitstek geschikt voor het maken van symboolboekjes, werkbladen, werkbeschrijvingen, dagritmekaartjes of planborden.

Het is primair bedoeld voor leerkrachten en ouders die extra materialen willen maken bij de lessen en ter ondersteuning van de communicatie.
Maken van o.a. pictoboekjes, werkbladen, praatplaten, maken van woord- of symboolkaartjes, met slimme printfuncties, auditieve feedback van geschreven woord of tekst, eigen foto’s toevoegen.

Widgit software
is een innovatieve serie van software producten die met symbolen, foto’s en teksten werkt. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 symbolen en men kan eigen plaatjes of foto’s toevoegen. Alle mogelijkheden van symboolgebruik op de computer worden met deze programma’s samengebracht. Spraakuitvoer versterkt de feedback. Deze samenhang van zowel visuele als auditieve ondersteuning is een effectieve methode voor het leren van taal. Het motiveert kinderen met een spraakbeperking zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Bovendien beleven leerkrachten en ouders plezier aan het maken van de symboolmaterialen.
Groep/Leeftijd Alle leeftijden
Media/materialen Software
Bestelnummer 58076

Tips, suggesties, adviezen

€ 220,00 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Clevy Dyscover

Clevy Dyscover

€ 109,00 (incl. 9% BTW)
Clevy Keyboard, Versie NL

Clevy Keyboard, Versie NL

€ 92,50 (incl. 21% BTW)
Clevy Overlay

Clevy Overlay

€ 89,90 (incl. 21% BTW)
Clevy Keyboard, Versie BE

Clevy Keyboard, Versie BE

€ 99,50 (incl. 21% BTW)