First Keys

* Bevat een reeks oefeningen
* Ontwikkeling van de woordenschat
* Omgaan met het toetsenbord
First Keys bevat een reeks oefeningen die de ontwikkeling van de woordenschat en het omgaan met het toetsenbord op een leuke manier stimuleert.

Voor een optimale aansluiting op het leesonderwijs en het aanleren van de klank-teken-koppeling, zijn de Clevy-Dyscover layout en de bijbehorende klanken software in First Keys geïntegreerd.
Spellingsoefeningen voor de lees en schrijfvaardigheid, auditieve feedback, persoonlijke instellingen, beloningen, met leerling volgsysteem, eigen oefeningen maken met de editor.

Widgit software is een innovatieve serie van software producten die met symbolen, foto’s en teksten werkt. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 symbolen en men kan eigen plaatjes of foto’s toevoegen. Alle mogelijkheden van symboolgebruik op de computer worden met deze programma’s samengebracht. Spraakuitvoer versterkt de feedback. Deze samenhang van zowel visuele als auditieve ondersteuning is een effectieve methode voor het leren van taal. Het motiveert kinderen met een spraakbeperking zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Bovendien beleven leerkrachten en ouders plezier aan het maken van de symboolmaterialen.
Onderwerpen Auditieve waarneming, Beginnende geletterdheid, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7
Media/materialen Software
Bestelnummer 58075

Tips, suggesties, adviezen

€ 220,00 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Clevy Dyscover

Clevy Dyscover

€ 109,00 (incl. 9% BTW)
Clevy Keyboard, Versie NL

Clevy Keyboard, Versie NL

€ 92,50 (incl. 21% BTW)
Clevy Overlay

Clevy Overlay

€ 89,90 (incl. 21% BTW)
Clevy Keyboard, Versie BE

Clevy Keyboard, Versie BE

€ 99,50 (incl. 21% BTW)