> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Letters lezen, Oefenbladen

NIEUW! Op algemene vraag is er voor deze nieuwe druk gekozen voor een losbladig A4-formaat waardoor het boek nog makkelijker toepasbaar wordt in de praktijk.
Betty Vleeschouwer

Kinderen met zeer ernstige dyslexie hebben de gehele basisschool nodig om te leren lezen, terwijl alle leesniveaus normaliter in groep 6 (4de leerjaar) verworven zijn. Dit boek richt zich tot logopedisten, Remedial Teachers, zorgcoördinatoren die deze kinderen op een zinvolle, speelse manier willen begeleiden. Kinderen met dyslexie hebben ontzettend veel herhaling nodig vooraleer het automatisatieproces voor letterherkenning en producering op gang komt. Dit boek reikt werkbladen aan die kinderen op een leuke manier op weg brengen naar deze automatisatie en doorbreekt zo het klassieke “woordenrijen en tekstjes lezen”. De aangereikte spelvormen en therapie-ideeën hebben de voorbije 30 jaar hun nut bewezen in de logopediepraktijk van de auteur. Zij heeft vastgesteld dat met deze oefeningen zowel de motivatie voor de therapie als de progressie in de leestechniek aanzienlijk verhogen.
Inhoud 208 pagina`s, formaat A4
Onderwerpen Dyslexie, Remedial Teaching
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen
Bestelnummer 87530

Tips, suggesties, adviezen

€ 41,50 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: