> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Lezen + luisteren - Help! De meester is een vreetzak!

* AVI E4
* Lezen met luisteren naar meelees CD’s
* Pauzemomenten
* Leestempo, Uitspraak
Informatie Leesserie "Lezen + luisteren*
Lezen + luisteren combineert het lezen van boekjes met het luisteren naar meeleesCD’s. Dit concept vergroot het technisch leesbegrip, verrijkt de woordenschat en verhoogt de leessnelheid. Hierdoor groeit de leesmotivatie en het zelfvertrouwen en krijgt het kind meer plezier bij het lezen. De kinderen kunnen individueel aan de slag gaan zonder de noodzaak van continue begeleiding van onderwijzer, behandelaar of ouder. Door het gebruik van een koptelefoon is het kind op een plezierige wijze geïsoleerd van z’n omgeving en in staat zich beter te concentreren op het lezen.

De drie orthodidactische uitgangspunten: Pauzemomenten:
het AVI-niveau geeft aan welke woordtypen als moeilijk beschouwd worden. De ingelaste pauzes voor deze woorden bieden de mogelijkheid tot het zelf ontsleutelen van woorden of woorddelen en tenslotte tot de herkenning hiervan.

Leestempo:
om het luisteren en meelezen zoveel mogelijk synchroon te laten verlopen, worden de boeken ingesproken op een op AVI-niveau afgestemd leestempo.

Uitspraak:
er wordt veel aandacht besteed aan de uitspraak. Van elke letter moet de bijbehorende klank goed hoorbaar zijn. Moeilijke en langere woorden worden gesegmenteerd uitgesproken en er wordt rekening gehouden met de woordopbouw.
Inhoud Boek & 2 CD
Onderwerpen Beginnende geletterdheid, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 6, Groep 7, Groep 8, Oudere leerlingen
Media/materialen Software
Bestelnummer 88353

Tips, suggesties, adviezen

€ 26,80 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: