Leren praten met plezier

Een handboek om de sociale, spraak- en taalontwikkeling van kinderen te bevorderen
Janice Greenberg, Elaine Weitzman

Dit fraai geïllustreerde boek biedt een praktische, op onderzoek gebaseerde benadering om vaardigheden op het gebied van sociale, spraak- en taalontwikkeling en beginnende geletterdheid bij jonge kinderen te bevorderen.

Dit door The Hanen Centre ontwikkelde programma kan worden gebruikt tijdens de dagelijkse interacties in de crèche, de peuterspeelzaal of de eerste groepen van de basisschool. Deze uitgave richt zich op diverse ontwikkelingsniveaus: van baby’s in de eerste fasen van non-verbale communicatie tot kinderen die in hele zinnen kunnen praten.
De eenvoudig in te zetten hulpmiddelen en de stap-voor-stapmethode volgen een aanpak waarmee professionele opvoeders en leerkrachten alle kinderen in hun groep kunnen helpen, ook tweede-taalverwervers en kinderen met een vertraagde sociale of taalontwikkeling.

De Leren praten met plezier-aanpak biedt trainers en coaches die werken met pedagogisch professionals en opvoeders uitstekende middelen waarmee ze ieder kind op de juiste manier kunnen benaderen, door in te spelen op de signalen van het kind. Kinderen zullen daardoor beter in staat zijn nieuwe vaardigheden te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen.
Inhoud 408 pagina’s, formaat 275 x 215 mm. 1ste druk, 2018.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Media/materialen Vakliteratuur
Bestelnummer 88452

Tips, suggesties, adviezen

€ 57,00 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Originele Babbelspel aanvulling

Originele Babbelspel aanvulling

€ 19,00 (incl. 21% BTW)
Babbelspel Junior

Babbelspel Junior

€ 65,90 (incl. 21% BTW)
EQ-Babbelspel

EQ-Babbelspel

€ 65,90 (incl. 21% BTW)
Originele Babbelspel

Originele Babbelspel

€ 65,90 (incl. 21% BTW)